· 

Nieuwsbrief 2022/1

2022. Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Ook een nieuw bestuur, dat in november heeft plaatsgenomen. 

  • Adrie Baerts - Secretaris
  • Jan Gorlee - Penningmeester
  • Albert Leene - Wedstrijdcommissie
  • Herman Fechter - Kantinebeheerder
  • Natascha Dorenbos Boon - Voorzitter

Dit bestuur wenst al haar leden, de vrijwilligers en alle sponsoren een heel gelukkig maar vooral gezond 2022 toe!

 

HELAAS MAAR WE HOUDEN HOOP

 

Helaas is er dit jaar weer geen nieuwjaarsreceptie dus misschien moet er gekeken gaan worden of er een voorjaarsreceptie gehouden kan worden. Dit in combinatie met een voorjaarstoernooi !

 

Hopelijk krijgt iedereen dit jaar weer de gelegenheid om lekker veel te gaan boulen. Dus dat iedereen weer lekker in beweging kan zijn. Dat is niet alleen gezond maar ook dé remedie om uit de corona impasse te komen. Petanque is natuurlijk ook een hele sociale sport die heel goed samen gaat met een hapje en een drankje. Laten we hopen dat de aankomende persconferentie ons goed nieuws gaat brengen.

 

BOULEDOZERS 40 JAAR!

 

Dit jaar bestaat de Bouledozers 40 jaar en dat gaan we natuurlijk vieren. Hoe? Dat is nog een verrassing!

 

WE ZITTEN NIET STIL

 

Wij hebben natuurlijk niet stilgezeten. Er wordt achter de schermen weer een hoop werk verzet. De onderhoudsploeg is erg druk met het klaar maken van ons complex voor het buitenseizoen. De wedstrijdcommissie is druk bezig om leuke toernooien te organiseren daar waar mogelijk. De secretaris heeft alle inkomende stukken en notulen weer mogen verwerken. De penningmeester is druk met alle licenties en contributies. De kantinebeheerder moet alle inventarisatie en bestellingen in orde maken voor als het complex weer geopend mag worden. Als laatste, de voorzitter die heeft een nieuwe schaar gekocht voor als zij de lintjes mag gaan doorknippen! Nee hoor, zij is informatie aan het verzamelen en in gesprek met derden om het zo nog leuker en interessanter te maken voor de huidige leden en de toekomstige leden van onze vereniging.

 

EEN NIEUWE WEBSITE

 

Vanaf nu hebben we ook een nieuwe website. (Met dank aan Ramón Dorenbos). Daar kunnen jullie nieuwtjes, wedstrijden, trainingen, foto's en andere zaken op vinden. Hier vind je ook de agenda voor aankomende toernooien en evenementen. Deze staan overzichtelijk vermeld.

 

HOU VOL!

 

Lieve mensen, hou vol, hopelijk zien we elkaar weer snel en kunnen we weer gezellig gaan boulen en genieten van elkaars gezelschap !

 

Au revoir, à bientôt,

 

Adrie, Jan, Albert, Herman en Natascha