· 

Nederlands Kampioenschap Jeu de Boules bij de Bouledozers in Hoorn

Zaterdag 10 en zondag 11 juli worden spannende dagen: Petanquevereniging de Bouledozers organiseert op verzoek van de Nederlandse Jeu de Boules Bond het Nederlands Kampioenschap Mix voor Doubletten. We hebben de wethouder Sport, mevr. Al Mobayed gevraagd om de opening te verrichten. Daarna gaat de strijd om het kampioenschap om ongeveer 10.00 uur van start.

 

Deelnemers

 

We weten nu nog niet hoeveel teams er gaan meedoen, maar zeker is al wel, dat we dit jaar ook deelnemers van onze eigen club hebben. Namelijk:

  • Joyce Termaat met Ben van Assema
  • Bianca Bolweg-Westerhoff met Rembrandt Bolweg
  • Riet van der Velden met Cor Pieterse
  • Natascha Dorenbos-Boon met Christian Bos
  • Hilda Gijsen met Leo Rietkamp

Hulde aan deze durvers!

 

Voor de club is het fantastisch om weer eens een evenement te kunnen organiseren. In 2014 hadden we ook een NK Mix in huis en ik weet nog hoe super gezellig dit was, mede dank zij het prachtige weer. En het is natuurlijk een mooie gelegenheid om onze club weer eens in de pers te krijgen.

 

w.g. Nel Elstak