· 

Kampioenschap doubletten 2021 PV de Bouledozers

Net nog op de laatste dag voor het ingaan van de huidige "lock-down" hebben we op zaterdag 18 december het kampioenschap doubletten kunnen spelen. Ondanks dat we graag hadden gezien dat meer leden zich hiervoor hadden aangemeld, hebben we toch een geslaagd spannend en gezellig toernooi kunnen draaien, met uiteindelijk terechte winnaars.

 

Uit de samengestelde poules kwamen 4 teams die om de ereplaatsen streden middels een halve finale en de uiteindelijke finales om plaats 1 tot en met 4.

 

De halve finale ging tussen:

  • Hans Wortel en Ab de Bruin tegen Chris en Martijn Bos. Hans en Ab hadden het hier in het begin lastig maar waren in de eindfase duidelijk scherper en wonnen deze partij terecht met 13 - 8.
  • Willem la Grouw en Wim van Heusden tegen Leo Rietkamp en Jan Jansen. Een mooie halve finale waarin voor elke punt gestreden werd en de teams zij aan zij optrokken. In de laatste mène wisten Willem en Wim hun kleine achterstand nog om te zetten in 13 - 12 winst.

De finale om de 3e en 4e plaats tussen Chris en Martijn en Martijn en Leo en Jan werd een duidelijke 13 - 5 overwinning voor Chris en Martijn.

 

De kampioenen doubletten 2021 PV de Bouledozers moest dus komen uit de partij Hans en Ab tegen Willem en Wim. Hoewel Willem en Wim aanvankelijk goed weerstand boden, was het wel duidelijk dat Hans en Ab het beste voor de finale hadden bewaard en zeer gemotiveerd voor de winst streden, voor Hans de mogelijkheid om naast het behaalde kampioenschap tête-à-tête 2021 ook deze titel binnen te halen. Uiteindelijk werd de uitslag 13 - 8 en zijn de clubkampioenen doubletten 2021 geworden Hans Wortel en Ab de Bruin.

 

Nog juist voor het ingaan van de lock-down (17.00 uur) kon de prijsuitreiking plaatsvinden.

 

- Cor Pieterse -