· 

Toekomstige Toernooien

Beste Boulers,

 

De huidige maatregelen hebben ook voor het "boulen" weer de nodige consequenties.

 

Als bekend uit de persconferentie, moet de binnen accommodatie in ieder geval (of het kabinet moet eerder de maatregelen versoepelen) tot 14 januari gesloten blijven. Buiten zou gespeeld mogen worden, maar alleen tête-à-tête. Gezien de weersomstandigheden is het voorlopig nog geen optie om hiervoor de poort open te gooien.

 

Ook zijn er gevolgen voor de lopende NPC competitie en de te spelen wintercompetitie tripletten. Het besluit door de NPC commissie is als volgt:

 

Nationale petanque competitie (NPC)

 

De eerstvolgende reguliere speelronde in de NPC staat gepland op 8 januari 2022. Deze speelronde gaat niet door.

 

De competitieleiding beraadt zich de komende weken over de consequenties voor de NPC. Uiterlijk 7 januari 2022 wordt hierover een besluit gecommuniceerd via de reguliere communicatiekanalen.

 

Voor de wintercompetitie doubletten heeft het district vervangende data vastgesteld, in de hoop dat we na 14 januari weer naar binnen mogen. Het schema is nu als volgt:

 

- 1e speeldag zondag 30 januari 2022;

- 2e speeldag zondag 27 februari 2022;

- 3e speeldag zondag 13 maart 2022;

- Reserve speeldag zondag 20 maart 2022 (opnieuw vastgesteld).

 

Mocht dit schema doorgaan, dan speelt de hoofdklasse op zondag 30 januari in onze hal.

 

Laten we hopen dat bovenstaande kan doorgaan.

 

Ook de wedstrijdcommissie heeft plannen voor het komende jaar. Uiteraard stond daarbij het Nieuwjaars toernooi, wat we helaas hebben moeten cancelen.

 

Wij hopen dit jaar natuurlijk weer de clubkampioenschappen tête-à-tête, doubletten en tripletten te spelen,

maar ook weer het "buiten - openingstoernooi" vastgesteld voorlopig op zondag 24 april, het "Hoorns Open" op 29 mei en het gezelligheidstoernooi in september. Nieuw dit jaar is een invitatietoernooi op 26 maart, zgn. "hardrck-toernooi",

 

In vertrouwen dat e.e.a. gewoon kan doorgaan, wensen wij een ieder een goede jaarwisseling en een gezond en voorspoedig 2022 waarin wij elkaar veelvuldig kunnen ontmoeten op ons mooie complex.

 

De wedstrijdcommissie.