· 

Finale Wintercompetitie Tripletten

Vandaag, 13 maart 2022  is op het complex van de Bouledozers, aan het Leekerpad in Zwaag, de finaledag gespeeld van de "Wintercompetitie Tripletten" van het district noordwest NJBB (teams met 3 spelers, elk 2 speelballen) voor de 1e klasse.

 

In de 1e klasse kwamen twee teams van de Bouledozers uit, verdeeld over 1e klasse A en B, terwijl in 1B ook Wim van Heusden, 1e lid van de Bouledozers, nog meespeelde bij JBC Touche une Boule 1. Het werd een succesvolle dag voor de teams.

 

  • Team 3 uitkomend klasse 1A won alle drie de partijen en hield de 1e plaats vast die op de eerste dag behaald was en behaalde hiermee tevens promotie naar de hoofdklasse.
  • Team 1B speelde de laatste dag 2 partijen, waarvan 1 werd gewonnen. Ondanks het verlies van een partij behaalden zij toch een nette 3 plaats, net achter JBC Touche une Boule 1 dat knap 2e werd.

Het eerste team van de Bouledozers moest de laatste dag nog 4 wedstrijden spelen. Na 2 speeldagen stonden zij op een 2e plaats, achter Atlantic Boules, met gelijk aantal wedstrijdpunten, maar een slechter saldo. Op de slotdag wisten zij alle wedstrijden te winnen, waar Atlantic Boules een partij verloor, en dus kampioen van de Hoofdklasse zijn geworden.

 

Op de fotos:

  1. De spelers van de Bouledozers met hun prijzen v.l.n.r. Riet vd Velden, Cor Pieterse, Bert Landé, Wim v Heusden, Frans vd Linden, Natascha Dorenbos en Roel Ris
  2. Het eerste team van de Boulezers, kampioen van de hoofdklasse. v.l.n.r. Christian Bos, Hans Wortel en Jan Jansen.