· 

Clubkampioenschap tête a tête en Gezelligheidstoernooi

Beste Boulers,

 

Veel leden gaan in deze periode nog met vakantie, daarom willen wij als wedstrijdcommissie alvast even de aandacht vestigen op twee evenementen gepland in augustus en september.

 

Het eerstkomende evenement is:

 

CLUBKAMPIOENSCHAP TÊTE A TÊTE

  • Zaterdag 27 augustus 2022
  • Aanvang van het toernooi is 10.30 uur

Aanmelden kan middels inschrijving op het formulier in de kantine. Doe dit s.v.p. zo spoedig mogelijk, het kan tot uiterlijk vrijdagavond 26 augustus. Wij zien graag dat veel leden zich aanmelden. Het is bedoeld om een kampioen tête-a-tête 2022 op deze dag te kunnen huldigen maar vooral ook om zoveel mogelijk leden een aangename "verenigingsdag" te bezorgen.

 

Het tweede evenement is het z.g.n.

 

GEZELLIGHEIDSTOERNOOI.

  • Zondag 11 september 2022
  • Aanvang van het toernooi is 11.00 uur

Dit toernooi is bedoeld om familieleden, maar ook buren of kennissen van de leden enthousiast te maken voor onze mooie sport. Je kunt je  aanmelden met je familie, buren of kennissen. Aanmelden kan middels het aanmeldingsformulier. Deze hangt op het bord in de kantine. Opgave als doubletten kan, maar hoeft niet. Onze wedstrijdleider zal teams van de "eenlingen" vormen (Het heeft voorkeur om als lid in te schrijven met een niet lid). Ook zal een lid, deelnemend aan competities, als een doubletten kunnen inschrijven met een niet lid.

Er worden 3 partijen doubletten gespeeld. Wij hopen zoveel mogelijk leden op beide dagen te ontvangen, op 11 september uiteraard met zoveel mogelijk familie, buren of kennissen.

 

Voor hen die nog weggaan, wij wensen jullie een hele prettige vakantie!

 

De wedstrijdcommissie.