· 

CLUBKAMPIOENSCHAP DOUBLETTEN 2022

Op zaterdag 17 december j.l. is er gespeeld om het clubkampioenschap doubletten 2022. Uiteindelijk hebben 12 teams gespeeld om de titel. In eerste instantie werden de teams ingedeeld in twee poules. Gestart werd om 10:30uur en uiteindelijk was de laatste poulewedstrijd iets na 16:00 uur afgelopen. Dit deed de organisatie besluiten om de finalewedstrijden te spelen tussen de winnaars van de poules (Vincent Kenter met Hans Wortel tegen Natascha Dorenbos met Jan Jansen} en de strijd om de 3e en 4e plaats tussen de nummers twee van de poules (Laurent Niechcial met Roel Ris en Riet van de Velden met Cor Pieterse). Hieronder de uitslag:

DE KAMPIOENEN : EERSTE PLAATS

Hans Wortel & Vincent Kenter

TWEEDE PLAATS

Jan Jansen & Natascha Dorenbos Boon

DERDE PLAATS

Riet van der Velden & Cor Pieterse