· 

Bericht van de wedstrijdcommissie

Beste Boulers,

 

Graag nog even aandacht voor enige activiteiten binnen de vereniging:

 

Werkzaterdag 1 April

Op zaterdag 1 april  is er nog een werkdag. Buiten de al bekende namen, staan er weinig nieuwe namen bij. 

Meld je aan en neem een klus onder handen. De club heeft ook jou nodig !!!!

 

Opening Buitenseizoen ZONDAG 2 April

De aanmeldingen lopen aardig binnen, we hopen dat het weer nog een beetje gaat meewerken en we er een mooie dag van kunnen maken. Als gezegd, bij slecht weer spelen we binnen. Aanmelden kan nog tot en met zaterdag. Na afloop is er een BBQ, hiervoor kun je je nog tot en met donderdag opgeven. Is je partner geen lid van de club, dan kan die wel meedoen aan de BBQ (bijdrage als voor de leden , net zo gezellig.

 

Hobby- Kunstdag Zaterdag 8 april

Op zaterdag 8 april  exposeren de creatieve leden binnen de vereniging hun kunst- en/of hobby-activiteiten.

De expositie start om 10.00 uur en eindigt omstreeks 17.00 uur . Te zien zijn onder andere schilderijen, beeldhouwwerk, ook staat er werk opgesteld van een 3D-knipkunstenaar. Enkele fotografen exposeren en een houtdraaibank werker toont zijn werken (o.a. het draaien van houten balpennen). De werken staan opgesteld in de hal en kantine van de club op het Leekerpad 8 te Zwaag. De expositie zal ook muzikaal omlijst worden, met tussendoor live optredens. Wij hopen dat jullie een kijkje komen nemen tijdens de expositie, er kan ook gebould worden.

 

Ben Willekenstoernooi

Donderdag 13 april is weer een editie van het Ben Willekenstoernooi.

Het aanmeldingsformulier ligt op de tafel (vertrouwde plek) in de kantine.

 

NPC

15 april spelen we alweer de laatste competitiewedstrijd voor de NPC.

Het eerste team is glansrijk kampioen geworden, nog steeds ongeslagen. Het tweede en derde team staan in de middenmoot. Gebleken is dat de teams te groot zijn om evenwichtig mee te kunnen draaien in een competitie.

De wens van de wedstrijdcommissie is dus om een 4e team te kunnen aanmelden voor het seizoen 2023 - 2024

Een competitie van de NPC bestaat uit een poule van 8 (soms 7) teams. De teams bestaan uit minimaal 6 personen.

Het idee is, om ook het tweede en derde team uit 8 á 9 personen te laten bestaan. In de periode van half september tot half april, speelt een team 7  uit- en 7 thuiswedstrijden. Op een wedstrijddag speelt ieder 2 doublette partijen en 1 triplette partij. De wedstrijddag is op zaterdag, de wedstrijden starten om 12.00 uur.

Wil je nog meer informatie, vraag het de leden van de wedstrijdcommissie. De verenigingen moeten in mei het aantal teams opgeven, dat voor hen aan de NPC gaat deelnemen. Om er achter te komen of een 4e team haalbaar is, vragen wij, als je mee wilt doen om je op te geven, middels het aanmeldingsformulier dat op het informatiebord hangt. 

 

Zomercompetitie tripletten 2023

Teams kunnen zich weer opgeven voor de Zomercompetitie tripletten 2023 (ZCT).

 

De wedstrijddagen zijn :

Zondag   4 juni 2023       1e competitiedag    aanvang 10.00uur

Zondag 18 juni 2023       2e competitiedag    aanvang 10.00uur

Zondag 25 juni 2023       3e competitiedag    aanvang 10.00uur

Zondag   2 juli  2023         Reserve dag              aanvang 10.00uur

 

Het inschrijfformulier hangt weer in de kantine op het bord en moet uiterlijk 6 mei 2023 zijn ingevuld.

 

ZACO 2023

Ook dit jaar wordt weer een zomeravond competitie gespeeld.  De ZACO is een verenigingscompetitie, uit- en thuiswedstrijden met andere verenigingen, per avond 3 wedstrijden met spelsoort doubletten.

Bij voldoende aanmeldingen zal de wedstrijdcommissie weer een team aanmelden (het mogen er dit jaar ook twee zijn). Heb je interesse, schrijf je naam op het aanmeldingsformulier op het bord in de kantine.

 

Geef je op voor 28 april.

 

De Wedstrijdcommissie