· 

Bouledozers 4 - de Stetters 3

Zaterdag 23 september speelden we met het vierde team de tweede NPC wedstrijd tegen De  Stetters 3, een team met ervaren en pas gestarte NPC spelers uit Castricum.

 

De eerste wedstrijd hadden we uiteindelijk, na een 3-2 achterstand in de laatste ronde, nog nipt in een 5-3 overwinning kunnen omzetten. Deze wedstrijd maakte ons weer duidelijk dat we dan wel in de laagste klasse spelen, maar dat ook hier alles mogelijk is en je tegen iedere tegenstander moet presteren om te winnen.

 

Na de kennismaking en teamindeling met de tegenstanders, startten we met de eerste drie doublette partijen in de volgende samenstelling: Wim van Heusden met Willem la Grouw, Wim van der Meulen met Rinus Nannings en Riet van der Velden met Cor Pieterse.  Wim en Willem hadden het zwaar tegen het sterkste deel van de Stetters en verloren hun patij met 13-6 terwijl de andere twee partijen gelukkig wel werden gewonnen, respectievelijk 13-8 en 13-6.

 

Na een korte pauze de twee partijen met de volgende teams: team 1: de drie W’ ees en team 2 met Rinus, Riet en Cor. Team 1 was snel klaar, 2 W’ ees die duidelijk revanche wilden en de derde W goed op schot, 13-5. Het tweede team bouwde een mooie voorsprong op naar 12-8 maar in de daaropvolgende mène werd door ons alles slecht geplaatst, had  de tegenstander nog drie ballen te spelen en lagen wij ruim om de but, zodat zij ook op 12 konden komen. De eerste twee ballen kwamen eenvoudig op punt maar met de laatste bal werd onze bal opgespeeld en lagen we gelijk op punt: UIT !!!

 

4-1, Gelijkspel dus al zeker, voor de laatste 3 partijen doublette hielden wij dezelfde opstelling aan als de eerste keer. Willem en Wim v. H hebben zich daarin opnieuw bewezen en wonnen vlot met 13-4, Riet en Cor hadden een “walk over” 13-1 maar Rinus en Wim v.d. M verslikten zich, nipt verlies      12-13.

 

Al met al waren we tevreden met het resultaat met een 6-7 winst en een puntensaldo van 96 voor en 56 tegen.

 

Zaterdag 21 oktober spelen we weer thuis tegen PUK 6. Zij hebben één partij gewonnen maar met drie PUK teams in de competitie zal het toch weer lastig worden, maar … We zijn gewaarschuwd!!!!