· 

3 de klasse Bouledozers 1 – les Mille ille 2

Zaterdag 21 -10- 23, locatie Hoorn

3 de klasse Bouledozers 1 – les Mille ille 2

 

Doubletten:

Natascha-Hans 13-6, Marc- Christian, 13-4 Vincent-Leo 13-5.

 

Tripletten:

Hilda-Hans-Tygo 13-5, Martijn-Marc-Leo 13-9

 

Doubletten:

Hans-Tygo 13-12, Natascha-Christian 13-10, Vincent-Marc (Leo Wissel) 13-5

 

Einduitslag: 8-0

 

Voorafgaand aan deze Partij stond les Mille ille 2 op de 6de plaats en waren wij van mening dat wij deze wedstrijd absoluut konden winnen. Zeker in de eerste ronde doubletten was het krachtsverschil best aanwezig en gingen wij met een overtuigende 3-0 van de baan.

 

Over de twee Tripletten kunnen wij ook vrij kort zijn want deze werden met gemak gewonnen waarbij Leo goede momenten liet zien waarbij het duidelijk was dat hij het nog steeds niet verleerd is, Hilda liet op haar beurt in de partij met Tygo en Hans, en ook langs de baan, zien dat zij van waarde was voor het Team.

 

Het venijn zat in deze wedstrijd absoluut in de staart waardoor wij wederom in de laatste ronde met echte tegenstand te maken kregen. Uiteindelijk bepaalde Mazzel dat wij in deze wedstrijd niet alsnog een punt weg gaven en bleef het dus tot aan de laatste partij spannend. Deze dag ging gepaard met ups en downs in de concentratie van meerdere spelers waardoor wij het ons op sommige momenten onnodig moeilijk hebben gemaakt. Een stand van 8-0 was achteraf gezien volledig verdiend en als team hebben wij lekker gepresteerd, op naar onze volgende wedstrijd op zaterdag 4 november  tegen Boule de Boel die op dit moment op de laatste plaats in onze poule te vinden zijn.

 

Groet, Team 1.