· 

De Rabobank Clubkas Campagne 2023

 

Dit jaar hebben wij voor de eerste keer meegedaan aan de Rabobank clubkas campagne. Omdat we ons nog niet goed verdiept hadden in deze actie lieten we ons eerst door clublid Jacques van Poppel informeren (hij had dit eerder gedaan voor het zangkoor van Zwaag).

 

Op zijn advies en medewerking, zijn wij, hoewel iets aan de late kant, ingestapt en hebben wij onze leden geïnformeerd en verzocht om toch vooral te stemmen voor de club. En dan maar wachten tot de uitslag bekend was.

 

Verheugd waren wij dan ook toen wij werden benaderd door José Linders, lid van de ledenraad van Rabobank West-Friesland, met het verzoek om even langs te mogen komen voor het uitreiken van een cheque naar aanleiding van onze deelname.

 

Deze afspraak werd gemaakt op zaterdagochtend 14 oktober, voor aanvang van het clubkampioenschap doubletten, een mooi moment om dit met meerdere leden te delen en ook om via José Linders te horen over de maatschappelijke betrokkenheid van de Rabobank, waarom en waarvoor.

 

Hierna werd de cheque uitgereikt en bleek dat wij, in ons eerste jaar, het mooie bedrag van € 261,53 bijeen “gestemd” hebben. Een mooi bedrag, goed te besteden voor de aanplanting van groen rond de accommodatie.

 

Namens het bestuur, dank aan onze stemmers.

 

Het bestuur.