· 

6 de klasse Bouledozers 4 – PUK 7

Zaterdag 04 -11- 23, locatie Haarlem 

Zaterdag 4 november heeft het 4e team strijd geleverd tegen PUK 7 in Haarlem.

 

Deze dag stonden opgesteld Rinus Nannings, Bert Landré, Willem La Grouw, Wim van Heusden, Riet van der Velden en Cor Pieterse.

 

PUK 7 lijkt geen lastige tegenstander op papier, maar je moet hem altijd nog spelen en dan graag met 6 man ! Ja, we moesten toch even schrikken toen wij al even aanwezig waren bij PUK en deze foto via de app binnenkregen.

Inderdaad,, een foto van Wim en Willem in de file met daarbij de opmerking dat we het maar moesten doen met ons vieren. Gelukkig viel het mee en kwamen ze nog ruim op tijd aan, zodat nog even kon worden ingespeeld ook op banen met een bijzondere weerkaatsing van het licht op het grind. Mede door deze voorbereidingwerd de wedstrijd vlot gewonnen met de maximale score 8-0

De teams voor de doubletten waren Wim en Willem, (1e partij 13-9 ; 2e partij 13-6), Bert en Rinus , (1e partij 13-5 ; 2e partij 13-3), en Riet en Cor, (1e partij 13-8 ; 2e partij 13-2).

 

De opstelling van de tripletten: Rinus, Wim en Willem ( 13 -2 ) en Bert, Riet en Cor ( 13-8 )

 

Na de partij nog even over partijverloop, en wat verder op tafel kwam, nagepraat, mede onder het genot van een door PUK aangeboden schaal bittergarnituur.

Wat een leuk gebaar !!! waarvoor onze hartelijke dank.