· 

De Boel de Boule 1 – Bouledozers 1

4 november, Roelofarendsveen

 

3de divisie 3003 uitslag 6-2

 

Vooraf aan dit competitietreffen stonden wij bovenaan in onze poule en was onze tegenstander nog puntloos op de laatste plaats te vinden. Dit deed vooraf vermoeden dat wij dit duel met gepast vertrouwen aan konden gaan.

Ons vertrouwen bleek achteraf gegrond en dit resulteerde in een mooi duel met een terechte uitslag in ons voordeel 2-6, waarbij moet worden vermeld dat wij door het goede tegenspel en attitude van onze tegenstanders meerdere keren behoorlijk onder druk kwamen en daardoor niet in staat waren om de nul te houden.

 

Na vier competitie ronden en het recente resultaat van ASV Celeritas 1 tegen les Boules fleuris 1, eindstand 1-7, wordt de onderlinge krachtsverhouding in onze poule meer zichtbaar en begint er een duidelijke top 3 te ontstaan. 

 

Ons volgende duel is thuis op 18 november tegen ASV Celeritas 1 die op dit moment op nr. 3 in onze poule staan.

Uiteraard dat wij u op deze dag graag als supporter zien.

 

Team 1