· 

Bouledozers 4 - De Spaanse Ruiter 2

Zaterdag 18 november speelde het 4e team, voor de NPC in de 6e klasse poule 6011, thuis tegen De Spaanse Ruiter 2. Een wedstrijd tegen de nummer 3, één verliespunt minder dan wij, dus moest er gewonnen worden.

De eerste drie doublette partijen werden netjes gewonnen

De herstelde Roel Ris met Rinus Nannings wonnen hun partij met 13-11, Willem La Grouw en Wim van Heusden wonnen eenvoudig met 13-5 en Wim van der Meulen en Cor Pieterse wonnen ook overtuigend met 13-4.

Bij de triplette partijen was het eerste team met Roel Ris, Rinus Nannings en Cor Pieterse snel klaar 13-1 winst, maar het tweede team, de drie W’ees had het onverwacht moeilijk en ging erop met 13-0.

4-1 dus nu maar we waren gewaarschuwd, want nog minimaal één partij moest gewonnen worden voor de winst, en blijkbaar had de tegenstander hun sterkere spelers in de eerste doubletten niet opgesteld.

Inderdaad was er meer tegenstand, maar toch wisten Willem la Grouw en Wim van der Meulen hun partij snel uit te spelen in winst 13-7 en ook de tweede partij werd door Roel Ris en Rinus Nannings vlot gewonnen met 13-9 en ook de derde partij met Wim van Heusden en Cor Pieterse werd gewonnen 13-10, hoewel deze partij gelijk opgaand was en wij een achterstand moesten omzetten, werd de partij, bij de stand 11- 10, met een keurige plaatsbal (laatste speelbal) van Wim, waarbij hij de bal van de tegenstander weg tikte en zelf op punt bleef liggen en wij met twee punten uit waren.

Einduitslag dus overtuigend: 7-1 winst.