· 

Bouledozers 4 - Puk 8

Zaterdag, 2 december de wedstrijd waar naar werd uitgekeken door Bouledozers 4, uit naar PUK 8, het team dat op saldo boven ons stond op plaats 1in de zesde klasse NPC (6011). Gemotiveerd waren we dus wel.

 

Op voor ons lastige banen werd na de eerste ronde een 2-1 voorsprong genomen. Winst voor Willem la Grouw en Wim van der Meulen (13-8) en Rinus Nannings en Bert Landré'(13-7), helaas verloren Riet van der Velden en Cor Pieterse hun partij (10-13).

 

Bij de Tripletten partijen wonnen Wim, Willem en Rinus vlot met 13-4 . Bert Riet en Cor hadden het zwaar op de stand 7-4 kregen wij 4 punten tegen, hoognodig tijd om wat te proberen en onze wissel voor deze dag Wim van Heusden in te zetten. Gelijk haalden we wat punten en kwam PUK onder druk en uiteindelijk wisten we deze partij mooi binnen te halen 11-13, 4-1 dus en nog een winstpartij nodig .

 

De laatste drie doublette partijen gingen van start, al snel liepen Rinus en Bert uit naar 11-3 maar daarna begon PUK in te lopen, terwijl Willem en Wim gelijk opgingen maar Riet en Cor moeizaam zwoegden en bij de stand 9-5 besloten om Wim maar weer van de bank te halen. PUK kwam nog tot 11-7 maar toen ging bij Wim de trukendoos open en werd nog met 13-11 gewonnen. Even daarvoor hadden Bert en Rinus ook gewonnen met 13-8 , Willem en Wim verloren nog (8-13), maar uiteindelijk een mooie 6-2 overwinning, waardoor wij nu de leiding in onze poule hebben overgenomen.