· 

Jeu de Boules Hillegom 1 – Bouledozers 1 3de Divisie 3003

Doubletten

Natascha-Hans 5-13

Vincent-Mark 6-13

Tygo-Christian 5-13

 

Tripletten

Natascha-Leo-Hans 4-13

Vincent-Mark-Christian 13-9

 

Doubletten

Natascha-Christian 6-13

Hilda-Leo 8-13

Tygo-Hans 6-13

 

 

Einduitslag 1-7

 

Tijdens het inspelen viel het ons op dat een deel van de speelvlak deze dag niet in ons voordeel zou zijn en dat daardoor het aanpassingsvermogen van meerdere spelers tijdens het spel behoorlijk zou worden getest en zoals de uitslag al doet vermoeden zijn wij daar deze dag prima in geslaagd.

 

Vooral het spel en tactisch inzicht van Hans alsmede het aanpassingsvermogen van Natascha in de eerste ronde mag super worden genoemd, tevens lieten Hilda en Leo deze dag zien dat zij nog steeds een te kloppen duo zijn. In de laatste speelronde werd Christian vooral op zijn aanpassingsvermogen getest doordat hij zeer snel voor Mark (gevalletje Broodje Bal) op een stand van 1-1 moest instappen, daar prima in slaagde en de partij met Natascha naar een goed einde wist te brengen. Als laatste wil ik de wijze waarop wij bij Les Boule Fleuris werden ontvangen benoemen, een eigen tafel, goede kantine, gezellige sfeer en opgewekte vrijwilligers, wat een geweldige dag!

 

- Jan -