· 

Bouledozers 4 - De Spaanse Ruiter 2

Afgelopen zaterdag speelden we de NPC wedstrijd Bouledozers 4 - De Spaanse Ruiter 2 in onze poule 6011. Tot dan toe had onze tegenstander slechts 2 partijen verloren en stond op de derde plaats.

 

Vooraf was gesteld dat we in ieder geval moesten winnen en het liefst met de hoogst mogelijke uitslag, omdat saldo punten en saldo aan het einde van het seizoen nog weleens van belang kunnen zijn in het verschil met onze grootste concurrent PUK 8.

 

Opstelling voor de eerste 3 doublette partijen met Willem La Grouw, Wim van Heusden, Frans van der Linden met Bert Landré en Roel Ris met Cor Pieterse.

 

Deze partijen werden alle drie gewonnen, respectievelijk  13-0; 13-8 en 13-6. Een "superstart" dus met een mooi vervolg in de tripletten partijen. Wim Willem en Frans wonnen makkelijk met 13-8, Bert Roel en Cor hadden het zwaarder, keken lang tegen een achterstand aan maar maakten het mooi uit met 3 punten op de stand 10-11, dus 13-11.

 

De winst was dus al zeker nu proberen het saldo op te krikken. Dat lukte goed want ook de laatste drie partijen, in dezelfde samenstelling als de eerste drie, werden fraai gewonnen, respectievelijk 13-2, 13-2 en13-5.

 

Doel bereikt, gewonnen, saldo omhoog gekrikt en winterkampioen.

 

De stemming bij de club was top, alle drie thuisspelende clubs gewonnen en een leuk aantal supporters.

Ook onze dank aan de vrijwilligers van deze dag, maar ook de eerdere zaterdagen. Zonder deze vrijwilligers geen baromzet en gezelligheid. TOP!!!!

 

- Cor -