· 

Sporting Badhoevedorp 1 – Bouledozers 1

Zaterdag 09-12-2023 Haarlem

Sporting Badhoevedorp 1 – Bouledozers 1

3de Divisie 3003

 

Doubletten

Natascha-Hans 3-13

Martijn-Mark 9-13

Leo-Vincent 9-13

 

Tripletten

Natascha-Tygo-Hans 13-11

Vincent-Mark-Christian 7-13

Toegepaste wissels Martijn-Tygo

 

Doubletten

Natascha-Christian 11-13

Martijn-Leo 5-13

Tygo-Hans 13-4

 

Einduitslag 2-6

 

Dit keer speelde wij het uit duel tegen Sporting Badhoevedorp op de banen van gastheer PUK waarbij moet worden vermeld dat deze banen niet iedereen beviel. Zoals bovenstaande uitslagen al doen vermoeden hadden wij het deze ronde zeker niet makkelijk, zelfs de typering een hard bevochten duel kwam in de beschrijving van diverse spelers voorbij. Dankzij bovenstaande uitslag kunnen wij als winterkampioenen, de komende feestdagen extra genieten van dit tot op heden geweldig resultaat! Wij wensen iedereen prettige feestdagen en een mooie jaarwisseling.

 

- Jan -