· 

22-12-2023 Mijn eerste Foute kersttruien toernooi

Begeleid door HoHoHo en kerstmuziek kreeg ik bij binnenkomst in de kantine direct een heerlijk kerstgevoel, alles was geheel in kerstsfeer en ik werd verrast door een grote diversiteit aan bak-creaties gemaakt door onze voorzitter die dit keer geen enkele moeite had geschuwd. Bijna iedereen had zich gehouden aan de afgesproken dresscode! Als er op deze avond een prijs voor de beste outfit zou worden gegeven kwam in mijn beleving Frans v.d. Linden in aanmerking, want hij stal met zijn totale Santa Claus metamorfose absoluut de show! Door het aantal gedragen kerst truien, mutsen en andere versieringen was het voor mij duidelijk dat iedereen er waanzinnig veel zin in had.

 

Na de verkoop van Tombola loten en de gebruikelijke inschrijf perikelen kon het sportieve deel van deze avond van start. Door veel leden werd bij het betreden van de hal de term HoHoHo en Merry Christmas gebruikt en begeleid met kerstmuziek ging iedereen lachend en lollend de baan op! Ondanks deze jolige sfeer had ik het idee dat iedereen op deze avond toch gebrand was op een goed resultaat waardoor zij kans zouden maken op 1 van de getoonde producten op de zeer goed gevulde prijzentafel.

 

Na de eerste ronde ging deze avond pas echt los met warme Glühwein, gebak en frituurproducten, waardoor ik het idee kreeg dat niemand op zijn calorieën zou letten. Na een overdaad aan lekkernijen, drank en pittige partijen konden na de 3de ronde Bert en Claudia de winnaars van deze zeer geslaagde avond aanwijzen. Rinus van Leeuwen ging ervandoor met een Gourmetstel waardoor ik nu al denk te weten wat zij met de kerst gaan doen. Doordat Lyda en Gerard Nugter gaan verhuizen heeft onze voorzitter uitgebreid afscheid van deze twee bevlogen leden genomen.

 

In mijn beleving was deze avond volledig geslaagd en wil ik graag iedereen bedanken die deze avond voor mij mogelijk heeft gemaakt en kijk nu al uit naar het volgende foute thema toernooi!

 

Mooie Dagen allemaal,

 

Groet, Jan Jansen