· 

Les Boule Fleuris 1 – Bouledozers 1

Zaterdag 13-01-2024 Lisse

 

3de Divisie 3003

 

Doubletten

Natascha-Hans                             12-13

Martijn-Leo                                     4-13

Christian-Mark                              13-9

Tripletten

Natascha-Mark-Hans                    9-13

Christian-Leo-Martijn                   13-2

Toegepaste wissels Vincent voor Christian.

Doubletten

Natascha-Hans                             13-5

Martijn-Mark                                  13-11

Christian-Vincent                         13-6

 

Einduitslag  5-3

Na de winterstop was dit het eerste en tevens meest beladen duel daar onze tegenstanders in de ranking op een tweede plaats stonden en door ons als directe concurrent gezien werden. Indien wij dit duel zouden winnen zou het gat met hun op twee onderling gewonnen partijen uitkomen en daardoor de weg naar het Kampioenschap nagenoeg voor het oprapen zou liggen.

 

Onze tegenstanders maakte deze dag optimaal gebruik van hun thuisvoordeel waardoor zij het ons vanaf het eerste moment zeer moeilijk maakten. Hoewel wij na de eerste twee ronde op een onderlinge stand van 2-3 uitkwamen zat het venijn op deze dag in de laatste 3 doubletten. Zoals de eindstand al doet vermoeden wisten wij het goede spel van onze tegenstanders niet tijdig te pareren waardoor er twee partijen kansloos verloren gingen. Uiteindelijk moest de partij van Martijn en Mark de doorslag geven tussen een gelijk spel of verlies. Na een bloedstollende partij waarbij het lang leek dat wij er een gelijk spel uit zouden slepen werd door een goede wissel van onze tegenstanders met een kleine marge verloren en stonden wij na deze zware speeldag figuurlijk met lege handen. Na deze voor ons sportief teleurstellende dag kunnen wij ons troosten met de gedachte dat wij door onderling verschil in onze Poule nog steeds op de eerste plaats staan.

 

De volgende speeldag is thuis op Zaterdag 27-01-24 tegen Atlantic Boules 1.

 

 

- Team 1 -