· 

Bouledozers 1 – Atlantic Boules 1

Zaterdag 27-01-24 Hoorn

3de Divisie 3003

Doubletten

Natascha-Hans 13-0

Mark-Vincent 13-9

Christian-Martijn 13-6

 

Tripletten

Natascha-Mark-Hans 13-9

Christian-Martijn-Jan 13-9

 

Doubletten

Natascha-Christian 13-6

Martijn-Mark 10-13

Hans-Vincent 13-9

 

Einduitslag 7-1

Na het het teleurstellende verlies tegen onze directe concurrent Les Boule Fleuris (LBF) waren wij deze dag voor aanvang van dit duel tegen Atlantic Boules 1 extra gefocust. Om onze 1ste positie en de kans op het kampioenschap in onze poule te kunnen behouden waren wij vooraf van mening dat wij deze dag als team absoluut moesten vlammen. In de 1ste doublettenronde haalde Natascha en Hans weer eens flink uit met een uitslag van 13-0 in 4 menen. Door hun spel en uitslag werd de toon voor deze dag gezet en deden de overige twee doubletten met solide spel goed mee waardoor wij op een stand van 3-0 kwamen.

 

Tijdens de tripletten ronden kregen wij van Atlantic Boules meer weerstand dan ons lief was en stonden wij in beide partijen op een 9-9 tussenstand. Ondanks deze weerstand konden onze teams gelukkig tijdig hun concentratie hervinden waardoor wij uiteindelijk met twee gewonnen 13-9 partijen van de baan kwamen waardoor een comfortabele tussenstand van 5-0 ontstond.

 

Tijdens de 2de Doublettenronde liet Vincent in zijn partij met Hans zijn veerkracht en waarde voor het team zien waardoor zij met een goede score van 13-9 van de baan kwamen. Natascha en Christian waren deze dag een goed koppel die door goed plaatsen en een gelukkig schot op een comfortabele 13-6 winst kwamen. Mark en Martijn moesten zich na een tussenstand van 5-11 en een onderlinge wissel terug vechten in hun partij wat uiteindelijk resulteerde in een teleurstellende eindstand van 10-13. Ondanks het verliespunt sloten wij deze dag positief af met een einduitslag van 7-1 en genoten wij in een gezellige sfeer van de door Natascha wederom gemaakte lekkere hapjes.

 

Ons komende duel is op 3 feb.24 tegen Les Mille Illes in langedijk die op dit moment met 3 uit 9 in onze poule op een 6de plaats staan.

 

Groeten Team 1.