· 

Les Mille Iles 2 - Bouledozers 1

3de Divisie 3003

Zaterdag 03-02-24 Hoorn

Doubletten

Hans-Tygo 5-13

Natascha-Martijn 13-7

Christian-Vincent 13-10

 

Tripletten

Natascha-Tygo-Hans 0-13

Christian-Martijn-Vincent 9-13

 

Doubletten

Natascha-Christian 11-13

Martijn-Vincent 13-6

Hans-Tygo 12-13

 

Einduitslag 3-5

 

Zoals bovenstaande uitslagen al een beetje doen vermoeden was deze dag zeker geen makkie en alle teams moesten tot op de bodem om hun partijen met een goed resultaat binnen te halen, wel moet hierbij worden vermeld dat de toebedeelde banen en het ontbreken van Mark achteraf ons grootste pijnpunt bleek te zijn. Vooral de pointeurs werden fors op hun kunde en het vermogen om de baan goed te lezen getest. Enige echte uitschieter deze dag was het duel van Natascha, Hans en Tygo die met een stand van 0-13 van de baan gingen. Gelukkig was Tygo deze dag in topvorm waardoor hij in alle drie de partijen een hoofdrol voor zichzelf opeiste door zeer geconcentreerd en werkelijk Top te spelen. Ondanks een eindstand van 3-5 winst konden maar weinig spelers zeggen dat zij deze ronde werkelijk optimaal hadden gepresteerd. Samengevat, de eindstand laat de onderlinge verhoudingen op deze dag goed zien waarbij het tegenspel van Les Mille Iles absoluut een compliment verdiend.

 

Ons komende duel is thuis op 17 feb. 24 tegen De Boel de Boule 1 die op dit moment met 2 uit 10 in onze poule op een 7de plaats staan.

 

Groeten Team 1.