· 

Bouledozers 4 - PUK 7

17 maart werd de strijd aangegaan met PUK 7, thuis op het Leekerpad.

 

Volgens Willem waren deze beter dan team 6 van PUK waar we twee weken terug "taaie partijen" tegen hadden gespeeld maar wel met 6-2 gewonnen, dus we waren gewaarschuwd.

 

De eerste 3 doublette partijen liepen vlot, goed geconcentreerd wonnen Willem la Grouw en Bert Landré hun partij met 13-3, Roel Ris en Cor Pieterse met 13-6 en de twee Wimmen (van Heusden en van der Meulen), hadden iets meer tegenstand, met 13-3.

 

Hierna de triplette partijen. Roel, Bert en Cor waren snel klaar, winst 13-6, de andere partij, met de drie W'ees werd verloren door een foutje in de laatste mêne 10-13.

 

In ieder geval al minimaal gelijk, maar om te winnen moest er nog een partij gewonnen worden. Die was snel binnen, Willem en Bert wonnen met 13-1 en ook de andere twee partijen liepen goed, Roel en Cor 13-3 en de Wimmen, waarbij de plaats van Wim van Heusden al snel werd ingenomen door Riet van der Velden sloten in stijl af 13-7.

 

7-1 winst en maandagmiddag 19-2 kwam de bonus. Onze naaste belager PUK was verslagen door hun clubgenoten van team 6 met de stand 6-2.

 

Hierdoor hebben wij nu, met nog 3 partijen te gaan, 5 punten voorsprong. Nog één partij te winnen en we zijn kampioen.

 

Laat het maar gebeuren!!!!!