· 

ASV Celeritas 1 – De Bouledozers 1

Zaterdag 02-03-24 Hoorn

ASV Celeritas 1 – De Bouledozers 1

3de Divisie 3003

 

Doubletten

Mark-Vincent 10-13

Natascha-Hans 10-13

Christian-Tygo 6-13

 

Tripletten

Natascha-Hans-Mark 13-7

Christian-Martijn-Mark 13-4

 

Doubletten

Christian-Vincent 6-13

Natascha-Hans 0-13

Mark-Martijn 5-13

 

Einduitslag  2-6

 

Zoals bovenstaande uitslagen laten zien ging het deze dag zeker niet van een leien dakje. Hoewel de baansoort echt niet in ons nadeel was, waren wij niet in staat hier volledig van te profiteren. Helaas gingen wij in de tripletten ronde zwaar onderuit met uitslagen die absoluut niet paste bij ons niveau en de onderlinge verhoudingen. Gelukkig waren wij in de laatste doublette ronde weer bij de les en werd het gewenste niveau behaald wat uiteindelijk resulteerde in een 2-6 overwinning. Ondanks deze overwinning was er achteraf zeker geen hoera stemming en was iedereen van mening dat wij deze dag twee dure punten hadden verspeeld in de race om het kampioenschap.

 

Helaas liet Les Boule fleuris, onze directe concurrent voor het Kampioenschap, dit weekend op eigen terrein geen punten liggen en wonnen hun duel tegen onze toekomstige tegenstander Jeu de Boule Hillegom 1 met 8-0 waardoor het aantal saldo punten door hun werd teruggebracht naar twee. 

 

Met nog twee thuisduels te gaan zal het in onze poule er nog meer om gaan spannen en zal het kampioenschap op 23 maart thuis tegen Sporting Badhoevedorp 1 worden bepaald. Op deze laatste competitiedag speelt les Boule fleuris hun uitduel tegen Atlantic Boules 1 die hun thuiswedstrijden in onze hal spelen. Hierdoor ontstaat een zeer spannend 1 op 1 scenario waarbij wij de uitslagen niet af hoeven te wachten en mag een van ons zich na een zeer spannend seizoen 23/24 kampioen noemen.

 

Ons voorlaatste thuisduel is op 16 maart thuis tegen Jeu de Boule Hillegom 1 die met 4 uit 12 op een 4de plaats in onze poule te vinden zijn.

 

Groeten Team 1.