· 

Team 4 KAMPIOEN! - Spaanse Ruiter 2 - Bouledozers 4

Zaterdag 2 maart speelde het vierde team tegen de Spaanse Ruiter 2 in Nieuw Vennep. Bij winst was het kampioenschap binnen. Het team bestond uit Roel Ris, Rinus Nannings, Frans van der Linden, Bert Landré, Riet van der Velden, Cor Pieterse, Wim van Heusden en Willem La Grouw. Wim en Willem waren erbij om in te vallen indien nodig of op verzoek, zo is de afspraak, zoals we die voor de laatste wedstrijden onderling hebben gemaakt.

 

De start was overdonderend, Bert en Frans 13-10, Roel en Rinus 13-11, Riet en Cor 13-4, dus 3-0 voor dat leek gelopen.

 

De partijen triplette gaven echter al een waarschuwing, Roel, Rinus en Frans wonnen eenvoudig met 13-6, maar Bert, Riet en Cor hadden een ruime voorsprong (12-9) opgebouwd, maar door een wegspringend but, werd deze geheel teniet gedaan en werd verloren met 12-13.

 

4-1 voor, dus het leek gelopen, maar bij de laatste 3 partijen doublette werd het alsnog spannend om de laatste winstpartij binnen te halen.

 

Riet en Cor liepen snel een achterstand op en om te proberen om de wedstrijd te keren, werd Cor nog vervangen door Willem. Deze wissel leek even te werken, maar uiteindelijk werd met 13-8 verloren en toen ook Roel en Rinus hun partij verloren met 13-9 kwam de druk bij Frans en Bert.

 

Ook zij hadden het lastig in het begin van de partij, maar uiteindelijk werd gelukkig ruim gewonnen 13-7. Mede door een prachtige carreau surplace werd het laatste punt van deze partij binnengehaald, waarmee dus ook de wedstrijd was gewonnen: 5-3, dus KAMPIOEN !!!!

 

- Team 4 -