· 

Bouledozers 1 – Jeu de Boule Hillegom 1

Zaterdag 16-03-24 Hoorn

Bouledozers 1 – Jeu de Boule Hillegom 1

3de Divisie 3003

 

Doubletten

Hans-Tygo                                           13-1

Mark-Vincent                                     13-1

Natascha-Christian                          13-1

 

Tripletten

Natascha-Vincent-Christian         13-5

Hans-Tygo-Mark                               8-13

 

Doubletten

Natascha-Christian                          13-4

Mark-Vincent                                     13-6

Hans-Tygo                                           13-4

 

Einduitslag  7-1

 

Zaterdag kwamen wij zonder veel tegenstrijd van Jeu de Boule Hillegom 1 met een zeer mooi eindresultaat van de baan maar ook met het gevoel dat deze uitslag in de onderlinge strijd voor het kampioenschap wel eens in ons nadeel zou kunnen uitvallen.

 

Al snel werd dit gevoel bevestigd met het bericht dat onze directe concurrent in de race voor het kampioenschap Les Boule Fleuris 1 uit, tegen Sporting Badhoevedorp 1 geen steken hadden laten vallen waardoor zij dus met een gewenste 0-8 stand van de baan kwamen. Door dit verschil van 1 wedstrijd komen zij nu met een voorsprong van 472 tegen 367 saldo wedstrijdpunten voor het eerst dit seizoen op een 1ste plaats in onze poule terecht.

 

Iedereen heeft deze dag tijdens hun partijen zeer gefocust en goed staan ballen. Helaas liepen wij in de tripletteronde tegen een onverwacht resultaat op die op basis van het getoonde spel door niemand van te voren had kunnen worden voorspeld. En dus een goede overwinning maar toch wel met een iets van bittere nasmaak. Alles komt nu dus op de laatste competitiedag aan.

 

Ons laatste competitieduel is op zaterdag 23 maart  thuis tegen Sporting Badhoevedorp 1 die op dit moment met 3 uit 13 in onze poule op een voorlaatste plaats terug te vinden zijn.

 

 

Groeten Team 1