· 

Bouledozers 4 - PUK 8

Zaterdag 16 maart voor de Bouledozers de wedstrijd waar naar werd uitgekeken, tegen onze belagers op de 2e plaats PUK 8. We waren al kampioen, maar wilden toch graag ongeslagen blijven.

 

Deze zaterdag met Wim van der Meulen, Willem La Grouw, Rinus Nannings Wim van Heusden, Riet van der Velden, Cor Pieterse en op de wisselbank, volgens onze afspraken Bert Landré.

 

De eerste partij doubletten was snel over, in begin leek het moeizaam te gaan maar na een voorsprong van 5-4 voor PUK, wisten zij niet meer te scoren, 13-5 voor Riet en Cor.

 

De andere twee doubletten partijen, met Wim v.d. M + Willem en Rinus + Wim v. H, verliepen uiterst spannend. Na een voorsprong in beide partijen werd deze verspeeld in de eindfase 2 keer 12-13, met andere woorden 2-1 achterstand.

 

De triplette partijen werden gelukkig beiden gewonnen, Rinus Riet en Cor vlot met 13-6, de drie W's hadden meer tegenstand, waardoor Bert nog in moest vallen om "te schakelen" en dit goed uitpakte, naar een knappe 13-10 winst, nu dus 3-2 voor en goed uitzicht op winst.

 

De laatste drie partijen dus erg spannend voor de winst en toen al  snel de partijen van Wim v. H en Rinus (met weer goede invalbeurt van Bert) en Wim v.d. M + Willem verloren met respectievelijk 6-13 en 1-13,werd de laatste partij toch nog extra beladen.

 

Gelukkig hielden Riet en Cor de eer hoog door hun partij, naar de uitslag eenvoudig maar dat was het zeker niet, te winnen met 13-4.

 

Gelijkspel, maar gelukkig nog ongeslagen !!!

 

Na afloop werden we gefeliciteerd door de voorzitter namens de vereniging en ontvingen we een mooie taart en ieder een herinnering statief aan ons kampioenschap. Een mooi gebaar, zeer gewaardeerd en de emotie zou toch wat meer  gedrukt zijn geweest bij een nederlaag.

 

Wedstrijdcommissie