· 

Bouledozers 1 – Kampioen

Zaterdag 23-03-24 Hoorn

Bouledozers 1 Sporting Badhoevedorp 1

3de Divisie 3003

 

Doubletten

Hans-Tygo 13-6

Christian-Jan 13-7

Natascha-Vincent 12-13

 

Tripletten

Natascha-Jan-Christian 13-8

Hans-Tygo-Vincent 13-0

 

Doubletten

Christian-Jan 13-3

Natascha-Vincent 12-13

Hans-Tygo 13-2

 

Einduitslag 6-2

 

Door het ontbreken van Martijn en Mark begonnen wij deze dag met een iets uitgedunde selectie waarbij de boodschap vooraf duidelijk was. Er moest deze dag een optimaal resultaat worden neergezet om deze competitie nog als eerste te kunnen eindigen. Onze directe rivaal in de race om het kampioenschap Les Boule Fleuris 1 speelde deze dag uit tegen Atlantic Boules 1 in onze accommodatie zodat het aan het einde van de dag direct duidelijk zou zijn wie dit seizoen 23/24 mocht afsluiten met de titel in de 3de klasse.

 

Zoals vooraf verwacht werd dit een zenuwslopende dag waarbij LBF direct in de eerste ronde door het zeer goede tegenspel van Atlantic Boules 1 twee partijen verloren en daardoor de einduitslag weer in ons voordeel uitkwam. In de laatste doubletten ronde en nog voor het eindigen van de partij van Natascha en Vincent bleek door het derde verliespunt van LBF dat het kampioenschap ons niet meer kon ontgaan waardoor een jubelstemming ontstond en het duidelijk was dat onze doelstelling aan het begin van deze competitie door ons was behaald. Wat een feest!! Kampioen in de derde klasse, wat een mooi resultaat!!

 

Groeten Team 1